Camera Systemen

Camera Systemen

Efficiƫnt en preventief

Camerabeveiliging wordt voornamelijk in de detailhandel, horeca en het midden- en kleinbedrijf steeds noodzakelijker. Maar ook steeds meer woningen worden tegenwoordig uitgerust met een camerasysteem. Mits goed geplaatst en met precies voldoende camera's, dragen deze systemen zeker bij aan meer veiligheid en minder problemen.

Van Thiel elektrotechniek installeert uw camera's U kunt bijvoorbeeld kiezen voor camera's die het bestaande computernetwerk gebruiken. Dan hoeft er geen nieuwe infrastructuur aangelegd te worden, wat u aanzienlijk scheelt in de kosten.

Het is raadzaam om de camerabeelden vast te leggen zodat niet alleen u, maar ook de politie of verzekeraar de beelden terug kan zien. Ook kunt u de beelden op afstand bekijken via een PC, smartphone of tablet.

Camerasystemen zijn door hun bewijskracht en preventieve werking een essentieel onderdeel geworden bij toegangscontrole en inbraakbeveiliging. Desgewenst integreren we uw camerasysteem in een complete 'beveiligingsketen' met een protocol voor vervolgacties.

Interesse in Camera Systemen? Neem contact met ons op!

Contact opnemen