Intercomsystemen

Intercomsystemen

Alles is mogelijk

Van Thiel elektrotechniek biedt de beste oplossing voor optimale deurcommunicatie – degelijk, duurzaam en tegen de laagste kosten.

Video- en intercominstallaties worden toegepast in entrees van appartementencomplexen, portieken of kantoren. De video-installaties geven een stukje toegevoegde waarde ten opzichte van de intercominstallaties omdat u kunt zien wie zich in de entree bevindt. 

Van Thiel elektrotechniek heeft voor alles een oplossing. Of u nu in een bestaand complex een deur-intercomsysteem wilt plaatsen, voor een renovatieproject vervanging van het bestaande systeem nodig heeft of een geheel nieuw pand wilt voorzien van moderne deurcommunicatie. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bij vervanging kan de reeds aanwezige bekabeling hergebruikt worden voor het nieuwe systeem. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten en is – als het vakkundig gebeurt – even duurzaam als nieuw aanleggen. 

U kunt een intercomsysteem combineren met een toegangscontrolesysteem. Door middel van een digitale sleutel of een elektronische deurdranger wordt de deur automatisch geopend. Met de sleutel is eventueel een aanwezigheidsregistratie mogelijk. De deurdranger is ideaal voor minder validen.

Interesse in Intercomsystemen? Neem contact met ons op!

Contact opnemen