Nen 3140 keuringen

Nen 3140 keuringen

Realisme voorop

Van Thiel elektrotechniek keurt uw technische installaties conform NEN 3140. Kies voor betrouwbaarheid – van de installatie én van degene die keurt.

De Arbeidsinspectie en verzekeringsmaatschappijen beschouwen steeds vaker de NEN 3140 norm als bindend. Laat u periodiek NEN 3140 inspecties uitvoeren, dan kunt u richting wetgever en verzekeraar hard maken dat u er alles aan heeft gedaan om te voldoen aan de veiligheidseisen.

Iedere installateur mag keuringen uitvoeren. Dat levert echter een probleem op, want de normen geven voldoende bandbreedte om als installateur ‘eigen werk’ te creëren. Anderzijds kunnen ze ook té ruim toegepast worden, waardoor de installatie wel goedgekeurd is, maar toch risico’s herbergt voor u en uw medemensen. Van Thiel elektrotechniek zoekt de objectiviteit.

Keuren van elektrische gereedschappen

De arbowet vereist dat uw werknemer in veilige werkomstandigheden kan werken. Dit betekent onder meer dat het gereedschap waar uw werknemer mee werkt, veilig moet zijn. Van Thiel elektrotechniek helpt u graag uw materieel veilig te houden en eventueel te krijgen.

Tijdens de keuring wordt het gereedschap gecontroleerd, indien nodig gerepareerd en vervolgens van een keuringssticker voorzien.

Interesse in Nen 3140 keuringen? Neem contact met ons op!

Contact opnemen